Grillet ratatouille

Energiinformation

  • Energi pr. person 822 Kj
  • Energi pr. person 196 Kcal
  • Protein 16 %
  • Kulhydrat 34 %
  • Fedt 50 %

Sådan gør du

  • 1

    Forberedelse

    Snit løg og hvidløg fint og svits dem i olie til løgene er klare. Tilsæt de hakkede tomater. Har du et glas hvidvin, så giv endelig retten selskab af det. 

  • 2

    Kom finthakket rosmarin og basilikum i, smag til med salt og peber og lad det simre ved lav varme et kvarters tid.

  • 3

    Grilltid

    Skær dine grøntsager i mindre, grillvenlige stykker. Pensl dem med olie og drys med salt og peber. 

  • 4

    Grill dem til de er let møre og kom dem i en stegepande eller bradepande, som kan holde til at komme på grillen - eventuelt en foliebakke. 

  • 5

    Hæld til sidst tomatsaucen over og lad det stå og varme igennem på grillen i 10-12 minutter, indtil retten har samlet sig. Pynt med friske krydderurter

  • {{recipeDoneText}} Grillet ratatouille

Tip

Vil du prøve lidt nyt og lækkert grønt tilbehør til din grillaften, kan du lade dig inspirere af den franske ret ratatouille. Her kommer der også en smule tomatsauce over for give lidt ekstra smag til retten.

Tomatsaucen kan sagtens laves i god tid, så den er klar, når grøntsagerne har været på grillen.

Opskriften er udviklet af