Lyn bolognese med bacon og friske krydderurter

Gastromand
Vi har lavet mere eller mindre alle tænkelige udgaver af bolognese på Gastromand, men aldrig en lyn-version. Faktisk virker det lidt som en udfordring, for reelt er det ikke muligt at lave overhovedet, den skal jo småsimre i timer, men vi siger skam ikke nej til en udfordring!

Sådan gør du

  • 1 Start med at hakke løg og hvidløg. Steg baconen i en sautér-pande (eller en gryde) og brug fedtet herfra til at stege løg og hvidløg blødt og gyldent. 
  • 2 Smid kødet i panden og lad det tage farve. Imens det tager farve, snitter du grøntsagerne i små tern. Tilføj grøntsagerne til panden. Derefter skal krydderurterne hakkes fint og smides i panden. 
  • 3 Tilføj de flåede tomater, puréen og ketchuppen. Derefter hældes hvidvin, balsamico, worchestershiresauce, tabasco og fiskesauce i. Lad bolognesen småsimre i minimum 10 min. 
  • 4 Lige inden servering vendes de stegte baconstykker i bolognesen. Smag til med salt og peber. Hvis du har en ost i køleskabet, kan du snildt rive lidt ost over retten. Bon appetit!
  • {{recipeDoneText}} Lyn bolognese med bacon og friske krydderurter

Opskriften er udviklet af