Ovnbagt torsk med sennepssauce

Ovnbagt torsk med sennepssauce

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 600 Kj
  • Fedt 23 %
  • Kulhydrat 52 %
  • Protein 25 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skær torskefileten i 4-6 passende portionsstykker, læg dem i et ovnfast fad og krydr med salt og peber. Sæt fadet i køleskabet til fisken skal bages 10 min. før spisetid.  
  • 2 Bland kartofler og gulerødder i mindre tern og porrer i skiver sammen med olivenolie, groft plukket timian, salt og peber. Bages i ovnen ved 200° i 30-35 min. til de er møre. Bag torsken med i ovnen i de sidste 10 min. af tilberedningstiden.
  • 3 Kog skalotteløg i små tern i hønsebouillon i 4-5 min. indtil der er 1 dl tilbage. Tilsæt fløde og kog fortsat et kort øjeblik. Tag gryden fra varmen, pisk den grove sennep i og krydr med salt, peber og finthakket purløg.
  • {{recipeDoneText}} Ovnbagt torsk med sennepssauce

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier