Stegt flæsk med spinat og persillebearnaise

Gastromand
Vores nationale stolthed fortjener naturligvis at få en lille plads ved bordet. Det er i sig selv den perfekte ret - noget fedt, saltet og ikke mindst cremet sammensat! Reelt burde stegt flæsk være i en burger, men det må blive et eksperiment for sig selv!

Sådan gør du

  • 1 Tag ribbenstegen ud af køleskabet så den opnår stuetemperatur inden du går i gang. 
  • 2 Skær stegen i ca. 1 cm tykke skiver, giv dem lidt salt og sukker og lad dem trække i ca. 30-60 min. 
  • 3 Grill flæskeskiverne i en brandvarm grill over indirekte varme i 15 min. Er det ikke lige grillsæson, smider du dem i ovnen på en rist over en bradepande i 15 minutter ved 225 grader varmluft.
  • 4 Hak skalotteløget fint. Varm en pande op og hæld det smeltede fedt fra flæskeskiverne på panden. Tilsæt skalotteløg og sauter løgene, til de er klare. 
  • 5 Tilsæt hvidvin og spinat og lad spinaten falde sammen. Smag til med finrevet muskatnød og salt.
  • {{recipeDoneText}} Stegt flæsk med spinat og persillebearnaise

Opskriften er udviklet af