Stegte nudler med æg, grønt og urter

En smagfuld og super hurtig vegetarret, som kan varieres i det uendelige. Tøm køleskabet for grøntsager, sørg blot for ikke at overstege dem. Det er vigtigt, at der er sprødhed tilbage.

Sådan gør du

  • 1 Bring en gryde vand i kog, og tilbered nudlerne efter anvisning på pakken. Overhæld herefter nudlerne med koldt vand for at stoppe kogningen og lad dem dryppe af i en sigte.
  • 2 Varm 1 spsk. olie i en wok eller sauterpande, og slå æggene ud heri. Rør rundt i dem, så æggeblomme og -hvide bliver blandet, samtidig med at de steger. Steg i 1 min., og tag så æggene af.
  • 3 Varm igen resten af olien i panden, og steg chiliflager, ingefær og hvidløg i 1 min. over høj varme under omrøring. Tilsæt grøntsagerne, og fortsæt stegningen i 2 min., til de er let gyldne, men stadig sprøde.
  • 4 Vend nudlerne i sammen med de stegte æg, teriyaki og chilisauce. Smag til med sukker, limesaft og salt.
  • 5 Drys med urter, cashewnødder og server straks.
  • {{recipeDoneText}} Stegte nudler med æg, grønt og urter

Tip

Prøv kylling eller laks i stedet for æg. Brug en rest kogte ris i stedet for nudler.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier