Tema

Retter med peberfrugt

På ostemaden, i salaten eller bagt i ovnen. Peberfrugt er en meget alsidig råvare, som kan bruges i de fleste retter. Vi har samlet vores bedste retter med peberfrugt her. 

Rå peberfrugt 

Peberfrugt er en lækker tilføjelse til enhver salat, hvor den tilfører en herlig sødme og skarphed, som passer godt ind i de fleste salater. Vi anbefaler fx denne lækre salat med rucola, peberfrugt og syltede rødløg.

Rå peberfrugt er også lækkert at have med som sprødt mellemmåltid i madpakken, enten alene skåret i skiver eller som her, hvor den er skåret i stave og sammen med agurk og gulerødder udgør en sjov snack for børn. Vi anbefaler dig at bruge rød peber, når peberfrugten bruges rå, da den røde variant er den sødeste og mest børnevenlige. 

Tilberedt peberfrugt 

Når peberfrugt bliver tilberedt, udvikler den endnu mere sødme og bliver helt blød og lækker. Du kan bruge dine peberfrugter i en klassisk chili con carne eller i lækre fajitas.

Du kan også fylde dine peberfrugter med kød eller lækre grøntsager og derefter give dem en tur i ovnen. Resultatet bliver fortryllende godt. Vi anbefaler denne opskrift med fyld af lammekød.

Dette var blot nogle af de lækre retter, som du kan lave med peberfrugt. Vi opfordrer dig til at eksperimentere med peberfrugt i køkkenet, da mulighederne og kombinationerne er mange.

Grib en af nedenstående opskrifter og sæt snart tænderne i farverige og smagfulde peberfrugter!

Hvilken opskrift vil du prøve først?