Gryderet med svinekød, peberfrugt og karry

Sådan gør du

  • 1 Svinekødet brunes i en gryde med rapsolie til det er gyldent stegt på alle sider, ca. 3-4 min. ved høj varme.
  • 2 Tag kødet op af gryden og læg det på en tallerken.
  • 3 Løg, hvidløg og peberfrugt skæres i tern og svitses i gryden i olien i ca. 2 min.
  • 4 Kom kødet tilbage i gryden, tilsæt karry, paprika og hønsebouillon.
  • 5 Lad retten simre ved jævn varme ca. 10 min.
  • 6 Maizenamel røres sammen med vand, og tilsættes i retten.
  • 7 Kog videre i 2-3 min. til sovsen er jævnet.
  • 8 Tilsæt forårsløg og persille og smag til med salt og peber.
  • 9 Gryderetten serveres med jasminris.
  • {{recipeDoneText}} Gryderet med svinekød, peberfrugt og karry

Tip

Retten kan også tilberedes med kalve- eller oksekød i strimler.  

Opskriften er udviklet af