Gazpachosuppe med peberfrugt og basilikum grissini

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Udrør gæren i lunkent vand.
  • 2 Tilsæt salt, olie og basilikum.
  • 3 Drys melet i lidt efter lidt og ælt dejen til den er glat og smidig.
  • 4 Lad dejen hæve ca. 20 min. under klæde.
  • 5 Rul dejen ud til stænger på ca. 40 cm og 1 cm tykke.
  • 6 Læg dem på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve 15 min. på et lunt sted.
  • 7 Bag dem på anden øverste ribbe i en forvarmet ovn ved 180-200° i 10-12 min. eller til de er sprøde og lysebrune.
  • 8 Skyl grøntsagerne grundigt, og skær dem i mindre stykker.
  • 9 Blend alle ingredienserne til suppen sammen og stil den i køleskabet.
  • Så er det spisetid! Gazpachosuppe med peberfrugt og basilikum grissini

Opskriften er udviklet af