Gratineret pasta med peberfrugt

Nem hverdagspasta med bacon, værdig afløser for lasagnen

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader. Kog pastaen efter anvisning på pakken.  
  • 2 Lav saucen ved at varme olien i en sauterpande. Steg løg, peberfrugt, hvidløg og bacon gyldent over middel/høj varme i ca. 5 min.   
  • 3 Tilsæt tomat og oregano. Lad det simre i 3-5 min. Smag til med balsamico, salt og peber.  
  • 4 Lad pastaen dryppe af i et dørslag, og vend den i panden med tomatsaucen, og hæld det hele i et ovnfast fad. Bræk mozzarellaen i stykker, og fordel over.   
  • 5 Bag pastaretten i ca. 25-30 min., til den er gylden på toppen.   
  • {{recipeDoneText}} Gratineret pasta med peberfrugt

Opskriften er udviklet af