Kylling i rød karry
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i strimler.
  • 2 Istandgør grønsagerne.
  • 3 Skær hvidløg i skiver, løget i tynde både, gulerødderne i tynde diagonale skiver samt ingefær i tråde.
  • 4 Opvarm en gryde med olie og steg kyllingestrimlerne til de er lysebrune, evt. ad to omgange så de ikke koger.
  • 5 Rør karrypastaen og kokosmælken i og lad det koge i 2 minutter.
  • 6 Kom resten af ingredienserne i og lad det småkoge i 15 minutter.
  • 7 Smag til med sukker og fiskesauce.
  • 8 Pynt med basilikumblade.
  • 9 Tilbehør: Ris, agurkesalat side 50 samt limebåde.
  • {{recipeDoneText}} Kylling i rød karry

Opskriften er udviklet af