Grillede grøntsagssticks med portobello-svampe og tomater

Energiinformation

  • Energi pr. person 712 Kj
  • Energi pr. person 170 Kcal
  • Protein 8 %
  • Kulhydrat 23 %
  • Fedt 69 %

Sådan gør du

  • 1

    Træspyddene lægges i koldt vand ½ time.

  • 2

    Grøntsagerne renses og skæres i grove stykker, som sættes skiftevis på spyddet, til det er fyldt.

     

  • 3

    Marinaden røres sammen af limesaft, hvidløg, olivenolie, salt, peber og rosmarin. Marinaden pensles på grøntsagssticks.

     

  • 4

    Grøntsagssticks grilles 8-10 min. Pas på at grillen ikke er for varm, så grøntsagerne ikke bliver sorte og brændte.

  • {{recipeDoneText}} Grillede grøntsagssticks med portobello-svampe og tomater

Tip

Spis grøntsagsstick som tilbehør til kylling eller oksekød.

Find nyttige grill-tips på kvickly.dk. Her er masser af gode råd om håndtering af kul, varmeregulering, korrekte stegetider og meget mere.

Opskriften er udviklet af