Grillspyd med lam og chorizo i fladbrød

Gastromand
Skewers er faktisk en ret kendt grillspise men bliver ofte undgået, fordi fantasien lige mangler. I denne version er det den krydrede spanske pølse, som giver the final touch. Det krydrede fedt giver nemlig smag til både lam og grøntsager - et sikkert grillhit!

Sådan gør du

  • 1 Varm grillen op til den rammer helvedes flammer. 
  • 2

    Spyd

    Skær kød og grøntsager i mundrette stykker. Fordel stykkerne på spyd og drys med salt og peber. 
  • 3 Pensl din skewers med olie. Rist dem på indirekte varme. De skal have cirka 10 min på grillen.
  • 4

    Fladbrød

    Opløs gæren i vand og tilsæt salt og sukker. Ælt melet i dejen – ælt dejen godt igennem gerne i en røremaskine, hvis du har en.
  • 5 Lad dejen hæve i ca. 45 minutter.
  • 6 Del dejen i ti boller – rul bollerne til meget flade pandekager, det kræver en del mel. 
  • 7 Bag fladbrødene på en brandvarm og tør pande – bag ca. et minut på hver side.
  • 8

    Pimentos De Padrons

    Varm grillen godt op og find en stegepande. Tilsæt 3 store spsk olivenolie. Læg dine padrons på varmen og steg dem til de bliver let sorte. Tilsæt salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Grillspyd med lam og chorizo i fladbrød

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier