Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller

Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller

Mmm fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade med masser af grøntsager. Opskriften er lavet til 2 voksne og 2 børn
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2

    Hjemmelavet remulade:

    Bring en gryde med vand i kog
  • 3 Læg ægget i vandet, og kog det 10 min.
  • 4 Lad ægget køle af, og pil det
  • 5 Vask, skæl og skær grøntsagerne i skiver
  • 6 Kom alle ingredienser, undtagen skyr, salt og peber, i en blender, og blend til det har en passende konsistens
  • 7 Vend mosen med skyr
  • 8 Smag til med lidt salt og peber
  • 9

    Fiskefrikadeller:

    Hak fisken fint, og kom den i en skål
  • 10 Pil løget, og hak det meget fint
  • 11 Skyl peberfrugt, ingefær og chili, og hak det meget fint
  • 12 Kom det hele i farsen
  • 13 Tilsæt æg til fasen
  • 14 Rør godt rundt
  • 15 Skyl krydderurterne og hak dem fint
  • 16 Tilsæt krydderurterne til fiskefarsen
  • 17 Hvis farsen er for fast, kan du tilsætte et æg mere eller lidt mælk
  • 18 Gør hænderne våde, og form farsen til små, flade fiskefrikadeller
  • 19 Vend frikadellerne i sesamfrø
  • 20 Varm lidt olie eller smør på en stegepande
  • 21 Steg fiskefrikadellerne på begge sider, til de er gennemstegte
  • 22 Du kan holde fiskefrikadellerne lune i ovnen ved 150 grader.
  • 23

    Grove grøntsagsfritter:

    Skyl og skæl gulerødder og knoldselleri
  • 24 Skær grøntsagerne i ”fritte” størrelse
  • 25 Læg grøntsagerne i vand i ca. 1 time
  • 26 Tør grøntsagerne godt i et rent viskestykke
  • 27 Hæld olie i en gryde
  • 28 Læg grøntsagerne i olien, når olien er varm
  • 29 Steg grøntsagerne i olien, til de er gyldne
  • 30 Lad grøntsagerne dryppe af på køkkenrulle
  • 31 Drys grøntsagerne med lidt salt
  • 32

    Servering:

    Del remoulade, fiskefrikadeller og fritter i fire portioner. 20 procent til hvert barn og 30 procent til hver voksen. Børnene kan drikke 1 glas sodavand til maden, mens de vokse kan drikke 1 øl.
  • {{recipeDoneText}} Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller

Tip

Prøv dig frem med andre krydderurter. Basilikum, mynte eller persille smager for eksempel også godt i fiskefrikadellerne. Du kan også bruge andre rodfrugter som persillerod eller pastinak til grøntsagsfritterne. Hvis du ikke vil lave din egen remoulade, kan du røre en færdiglavet remoulade op med lidt surmælksprodukt og syltede agurker. Smag til med sennep, salt og peber.

Opskriften er udviklet af