Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1

    Varm ovnen op til 200.

    Kom kartoffelskiverne i en gryde kogende vand, tilsæt salt.

  • 2

    Læg aubergineskiverne i et dørslag eller en sigte over gryden med kartofler.

  • 3 Læg låg på og kog kartoflerne i 7-8 min.
  • 4 Læg de afdryppede aubergine- og kartoffelskiver i et smurt, ovnfast fad.
  • 5 Svits kødet i olie 4-5 min.
  • 6 Tilsæt løg og hvidløg og svits 2 min.
  • 7 Tilsæt peberfrugterne og steg 2 min. tilsæt tomater, timian og muskatnød og lad det småkoge 5 min. Hæld kød-grønsagsblandingen over aubergine- og kartoffelskiver.
  • 8 Bland yoghurt og æg med 1 tsk salt, hæld det i fadet og drys med ost.
  • 9

    Bag moussakaen 15-20 min. Lad retten hvile 10-15 min., før den serveres med grøn salat og groft brød.

  • Så er det spisetid! Moussaka

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier