Tre hurtige tapas: bagte peberfrugter, rejer og æg

Carla Chloe
Mit bud på tre små tapas retter, der pynter og er lette at lave og at spise ikke mindst.

Sådan gør du

  • 1 Start med at marinere rejerne i en blanding af olie og presset hvidløg. 
  • 2 Sæt tre rejer på et spyd og drys dem med salt, peber og timian og stil dem i køleskabet mens de andre tapas laves. 
  • 3 Skyl peberfrugterne, og læg dem på et stykke bagepapir. Vend dem i olie og salt, og bag dem i ovnen ved 190 grader indtil de er møre, gerne lidt sorte på toppen. 
  • 4 Steg rejerne i en lille smule olie på en pande til de har taget lidt farve og er varme.
  • 5 Fyld de halve æg med æggemousse og pynt dem med oliven, peberfrugter og dild, så de ligner små kyllinger.
  • {{recipeDoneText}} Tre hurtige tapas: bagte peberfrugter, rejer og æg

Tip

Æggemousse: https://opskrifter.coop.dk/opskrifter/hjemmelavet-aeggemousse-9310

Opskriften er udviklet af