Gullash

Opskriften er oversat og kun justeret en anelse fra kokken Kingas originale, ungarske opskrift.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i tern.
  • 2 Hak løgene fint og sauter dem i en gryde med en stor sjat olie.
  • 3 Tag gryden fra varmen og kom paprika i. Kom kød og krydderi i. Vend rundt, så kødet dækkes.
  • 4 Sæt gryden tilbage på varmen og brun kødet. Kom tomat i. Hæld 2 dl vand i gryden, lad kødet simre halvt mørt under låg i 40 minutter. Tilføj evt. mere vand. Skær kartofler, majroer, gulerødder og peberfrugt i mindre stykker og kom det i gryden.
  • 5 Lad kødet simre, til det er mørt, ca. 20 minutter. Test et stykke kød og smag. Smag til med mere salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Gullash

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier