Stegt kylling med timian, løg og peberfrugter

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 437 kcal
  • Fedtenergi 21 %

Sådan gør du

  • 1

    Kog risene efter emballagens anvisning. 

  • 2

    Dup kyllingen tør, krydr med salt, peber og timian og steg dem i 1 spsk. olivenolie. Først ved høj varme på begge sider, efterfølgende færdige ved middelvarme, ca. 7 minutter på hver side. 

  • 3

    Skær peberfrugterne i strimler, undgå kerner og det hvide. 

  • 4

    Skær løg i fine skiver. 

  • 5

    Kom peberfrugter og løg ned til kyllingen, når den er brunet af, så de kan blive stegte bløde og blanke og tilføre kyllingen smag og fugt. 

  • 6

    Skær broccoli groft, kom den i en gryde med dryp af rapsolie og et drys salt. Hæld kogende vand over og kog op et par minutter, til ønsket mørhed. 

  • 7

    Anretning

    Anret kylling, med peberfrugter og løg og broccoli og ris ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Stegt kylling med timian, løg og peberfrugter

Opskriften er udviklet af