Grillet torsk i pakke
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. person 1938 KJ
  • Energi pr. person 461 Kcal
  • Protein 33 %
  • Kulhydrat 32 %
  • Fedt 35 %

Sådan gør du

  • 1 Læg to stykker sølvpapir og et bagepapir ovenpå. Forbered så du har fire stykker/pakker.
  • 2 Skær de kogte kartofler ud i mindre stykker. Fordele dem i midten på de fire stykker papir.
  • 3 Skær padron peberne i ringe og fjern roden. Fordele dem over kartoflerne.
  • 4 Skræl og skær rødløgene ud i grove stykker. Skær forårsløgene ud i ringe og fordel dem og rødløgene ud i pakkerne. Drys med lidt salt og peber.
  • 5 Halvér torskestykkerne eller skær dem ud i fire lige store stykker.  
  • 6 Læg torskestykkerne over grøntsagerne. Drys med salt og peber. Kom en smørklat (ca. 20 g) på hver af torskestykkerne. Fold pakkerne sammen og sørg for at åbningen vender op ad. Luk dem til med f.eks. kødsnor. 
  • 7 Grill pakkerne ved indirekte varme i ca. 45 minutter ved omkring 180-200 grader. Pas på, når du åbner pakkerne, dampen er meget varm.
  • 8 Smørret, væsken fra fisken og grøntsagerne er nu blevet til den herligste boullion i bunden, som smager helt fantastisk. Velbekomme!
  • {{recipeDoneText}} Grillet torsk i pakke

Opskriften er udviklet af