Fajitas med wokstrimler a la Mexico

Sådan gør du

  • 1 Rør en marinade af olie, krydderier og salt.
  • 2 Vend kødet i marinaden og stil det i køleskabet.Halver løget og skær det i tynde skiver.
  • 3 Skær peberfrugten i tynde strimler. Skær tomaterne i små stykker.
  • 4 Snit forårsløgene fint, hak hvidløget fint og persillen groft.
  • 5 Bland tomater, forårsløg, hvidløg og persille og smag til med salt og peber. Snit icebergsalaten fint.
  • 6 Varm tortillaerne. Varm en pande ved kraftig varme.
  • 7 Læg kødet på panden og lad det blive brunt, før det vendes.
  • 8 Brun kødet på alle sider.
  • 9 Samlet stegetid 1-1½ minut.
  • 10 Læg kødet på en tallerken. Svits løg og peberfrugt i ca. 2 minutter på panden.
  • 11 Vend kødet i og smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Fajitas med wokstrimler a la Mexico

Tip

  1. Skinke Bites af skinkeklump kan bruges i stedet for wokstrimler.
  2. Blommetomater kan bruges i stedet for cherrytomater.

Opskriften er udviklet af