Børnenes pastasalat

Børnenes pastasalat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 29 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 361 kcal
  • Fedtenergi 12 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Kog pastaen iflg. emballagens anvisning. Anbring dem i en sigte og hold dem under den kolde hane. Lad dem afdryppe og afkøle. 
  • 2 Hæld ærterne i et dørslag, dryp med lidt rapsolie og et let drys salt. Overhæld med kogende vand et par gange. Afkøler mens de afdrypper. 
  • 3 Vægten for grøntsagerne er nettovægt, altså når de er istandgjorte. Husk at fjerne det hvide og kernerne, når peberfrugten gøres i stand. Skær gulerod og peberfrugt i fine tern, svarende til en ærts størrelse. 
  • 4 Skær agurken på langs og fjern kernerne med en teske. Skær agurken i tern svarende til rød peber og gulerod. 
  • 5 Skyl, tør og hak persille fint. 
  • 6 Vend pastaskruer med 1 spsk. olivenolie, ærter, gulerod, rød peber, agurk, persille og lidt salt. 
  • 7 Dryp med citronsaft og smag til.
  • {{recipeDoneText}} Børnenes pastasalat

Tip

Denne pastasalat er den, rigtig mange børn kan li’. Fordi i børns ’grønsagsverden’ ligger gulerødder, rød peber, agurk og ærter højt på listen.

Opskriften er udviklet af