Stegte grøntsager med parmesan

Sådan gør du

  • 1 Rens grønsagerne
  • 2 Skær auberginer, courgetter, løg og fennikel i tynde skiver på langs, og peberfrugten i tynde trimler
  • 3 Steg alle grønsagerne let gyldne i olie, én slags ad gangen.
  • 4 Lad et halvt fed hvidløg stege med ved hver omgang grønsager
  • 5 Kassér dem efterhånden som de steger brune
  • 6 De skal kun give smag til olie og grønsager
  • 7 Læg de stegte grønsager på et fad og drys salt og peber over
  • 8 Dryp med eddike og riv parmesan henover
  • 9 Skyl, tør og hak persillen og drys den over
  • 10 Servér det hele med både af citron og ristet eller grillet brød til
  • {{recipeDoneText}} Stegte grøntsager med parmesan

Opskriften er udviklet af