Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Hak løg og hvidløg fint og svits det i lidt olie.
  • 2 Tilsæt krydderierne og steg under omrøring i 2 minutter.
  • 3 Tilsæt kødet og brun det. Tilsæt ris og salt og steg videre i 2 minutter.
  • 4 Lad retten køle lidt af.
  • 5 Skær peberfrugterne igennem og fjern frøene.
  • 6 Læg dem i et smurt, ovnfast fad og fordel farsen i peberfrugterne.
  • 7 Hæld lidt tomatsaft fra dåsen ned i hver af peberfrugterne.
  • 8 Hæld resten af dåsens indhold i fadet rundt om peberfrugterne.
  • 9

    Bag dem i ovnen ved 200 grader i 45 minutter eller til risene er møre.

  • 10

    Servering:

    Server med salat og mangochutney.
  • Så er det spisetid! Fyldte, krydrede peberfrugter

Opskriften er udviklet af