Fyldte peberfrugter med couscous og harissa

Englerod
Marrokkansk inspireret ret, der både er smuk at se på og smager skønt. Det marrokkanske køkken består i høj grad af mange vegatariske retter. En ting, der går igen i marokkansk madlavning, er de smukke farver og de mange krydderier.

Sådan gør du

  • 1 Læg peberfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Forbag dem hele ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter.
  • 2 Dæk couscous med 4 dl kogende vand, tilføj en knivspids salt. 
  • 3 Lad de bagte peberfrugter køle lidt af. Skær dem op på lags og skrab forsigtigt kernerne ud med en ske. 
  • 4 Hak persillen helt fint, gerne i en minihakker, og vend persille med den tilberedte couscous og harissa. 
  • 5 Fyld forsigtigt de bagte peberfrugter med couscousfyldt, der gerne må trykkes godt sammen, og bag peberfrugterne i ovnen igen i ca. 10 minutter. 
  • 6 Server de fyldte peberfrugter sammen med en lækker salat.
  • {{recipeDoneText}} Fyldte peberfrugter med couscous og harissa

Tip

Harissa opskrift: https://opskrifter.coop.dk/opskrifter/harissa-9163

Glutenfri: Erstat couscous med quinoa eller boghvedekerner.

Opskriften er udviklet af