Energiinformation

  • Energi pr. person 2846 KJ
  • Energi pr. person 677 Kcal
  • Protein 9 %
  • Kulhydrat 34 %
  • Fedt 57 %

Sådan gør du

  • 1

    Rør gær, salt, sukker og olie ud i vandet. Tilsæt begge slags mel og ælt godt. Lad hæve lunt i 30 min.

  • 2

    Sæt en stor pizzasten på risten i den kolde ovn og tænd ovnen på 220 ºC. Hvis du ikke har en pizzasten, så bruger du blot en bageplade. En pizzasten giver dog en endnu sprødere bund.

  • 3

    Rul dejen tyndt ud på et ark bagepapir.

     

  • 4

    Rør olien sammen med presset hvidløg og pensl det på dejen. Drys ca. 80 g. revet ost på eller efter behag. Læg kartofler i papirtynde skiver på og dernæst helt tynde skiver peberfrugt og rødløg. 

  • 5

    Krydr med salt og peber og træk pizzaen over på den varme bagesten eller plade og bag i ca. 20 min. 

  • 6

    Bland olien med finthakket kørvel og dryp lidt over pizzaen. Stil resten i en skål, så den enkelte kan tage mere på. 

  • 7

    Server med rucolasalat.

  • {{recipeDoneText}} Kartoffelpizza

Opskriften er udviklet af