Kylling i karry med grove ris

Julie Bruun
Kylling i karry er et stort hit hjemme hos os. Det smager bare så godt, det er super nemt og hurtigt at lave. Man kan sagtens gøre retten sundere, men stadig bevare den cremede konsistens og den lækre smag. Derfor har jeg valgt denne ret, for at vise hvordan man kan lave små sunde justeringer. En anden god ting ved retten, er at den kan varieres som man ønsker og få den tilpasset så de mindste også kan være med. Man kan lave det til et samle selv projekt henne ved bordet, så børnene synes det er sjovt.

Sådan gør du

  • 1 Olien opvarmes i en gryde. Rist krydderierne af heri. Vend kyllingen i og brun det let af.
  • 2 Hak grøntsagerne i ønsket størrelse og kom ved. Rør lidt rundt til de er blevet lidt bløde. 
  • 3 Tilsæt nu kokosmælk og halvdelen af sukkervandet fra ferskenerne. Tag 4-5 af ferskenerne op fra dåsen og skær dem i mindre stykker og kom ved. Lad det hele simre i 10-15 minutters tid.
  • 4 Kog i mellemtiden risen efter anvisning på pakken. Top evt. hele herligheden med tilbehør efter egen smag.
  • {{recipeDoneText}} Kylling i karry med grove ris

Opskriften er udviklet af