Tema

Madpakkeidéer

Du fortjener en lækker madpakke

Hvad end du skal lave madpakke til skolebørnene, teenageren eller dig selv, så er det rart med noget inspiration til, hvad der skal i madkassen. De fleste af os kan vist blive godt og grundigt trætte af en flad rugbrødsmad med leverpostej eller spegepølse, selvom rugbrødsmadder jo ikke behøver at være kedelige.

Sandwiches, salater og sjove snacks

Som alternativ til den gode, gamle rugbrødsmad kan du fx kaste dig ud i en lækker sandwich med spændende fyld, fx denne sandwich med to slags kål. Mættende og sprød. Har du lyst til noget andet end brød i madpakken, kan du med fordel lav en salat eller pastasalat. Det mætter godt, og laver du en stor portion har du til både aftensmad og madpakke dagen efter. Smart, ikke? Vi er selv rigtig glade for denne pastasalat med små kyllingefrikadeller.

Du kan selvfølgelig også gøre madpakken ekstra god med en omgang hjemmelavede pølsehorn, mini pizzaer eller lækre muffins, fx disse uimodståelige æggemuffins med bacon.

Ingen madpakke er fuldendt uden et sødt indslag – og det behøver ikke være slik! Pak et stykke frugt, et par gulerødder eller lav en af vores gode snacks til madpakken, fx en nem hjemmelavet müslibar eller vores mættende havregrynskugler med peanutbutter.

Alle idéerne samlet her

Vi har samlet alle opskrifterne til madpakken lige her. Der er en opskrift både til dig, der har god tid til madkassens indhold og dig, der gerne vil lave en lækker og appetitvækkende frokost to-go på nul komma fem.

God fornøjelse. 

Hvilken ret skal i din madpakke?