Rugbrødssandwich med ost, frugt og grønt

I kan naturligvis også komme almindelige rå løg i sandwichene eller udelade dem. Disse løg er dog behageligt milde, og så slipper I for heftig løgånde…

Sådan gør du

  • 1 Bagetid for peberfrugter: Ca. 25 min. ved 200°
  • 2 Læg peberfrugterne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen.
  • 3 Tag peberfrugterne ud og kom dem i en plasticpose egnet til madvarer.
  • 4 Luk posen tæt.
  • 5 Lad peberfrugterne ligge i ca. 10 min., tag dem derefter ud og flå skindet af.
  • 6 Skær peberfrugterne i hver fire strimler og rens dem for kerner.
  • 7 Sprøde, milde løg: Kom imens løgringene i en skål og bland dem med salt.
  • 8 Knug dem evt., så saltet trænger godt ind.
  • 9 Lad løgene trække i ca. 15 min.
  • 10 Skyl saltet af og hæld koldt vand på.
  • 11 Lad løgene trække i yderligere ca. 15 min., hæld vandet fra og dup de sprøde milde løg tørre.
  • 12 Rist evt. rugbrødet og læg det sammen om ost, peberfrugtstrimler, sprøde løg, figner og feldsalat.
  • 13 Del evt. hver sandwich i to trekanter.
  • {{recipeDoneText}} Rugbrødssandwich med ost, frugt og grønt

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier