Madpakke med salater, linser, æg og hasselnødder

Energiinformation

  • Protein 11 g.
  • Kulhydrater 6 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 791 kcal
  • Fedtenergi 44 %

Sådan gør du

  • 1 Kog ægget hårdt – 10 minutter. Overrisl det med koldt vand.
  • 2 Kog kyllinge-inderfileterne i letsaltet vand i 10 minutter, lad dem afkøle.
  • 3 Kog de grønne linser efter anvisning på pakken.
  • 4 Gør salaten i stand – skyl og slyng den tør.
  • 5 Skær tomater i skiver og peberfrugt i tern.
  • 6 Fordel derefter ingredienserne i en massekasse med 3 rum, eller i tre separate bøtter. I det ene rum lægges salat, kylling, mayonnaise og et drys karse. I den andet rum lægges først tomater, derpå peberfrugt, linser og rødløg (evt. syltede). I det tredje rum lægges rugbrød, æg og hasselnødder.
  • {{recipeDoneText}} Madpakke med salater, linser, æg og hasselnødder

Tip

Du kan også vælge at vende de grønne linser med lidt olivenolie og citronsaft. De er gode at have ståede over nogle dage i køleskabet – til brug i salater og madpakker. Hvis du ikke kan nå, at tilberede de syltede rødløg, men gerne vil have smagen af sylt i stedet for de rå rødløg, kan du med fordel bruge cornichons eller andet saltet sylt.

Opskriften er udviklet af