Pastasalat med kylling, ost, peberfrugter og dildcreme

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 14 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 465 kcal
  • Fedtenergi 21 %

Sådan gør du

  • 1

    Kog pasta i letsaltet vand, iflg. emballagens anvisning. Overrisl med koldt vand og lad den afdryppe/afkøle.

  • 2

    Skær kylling og ost i fine tern.

  • 3

    Skær peberfrugt i tern, kasser det hvide og kernerne.

  • 4

    Del agurken på langs, skrab kernerne ud med en teske. Skær kødet i tern.

  • 5

    Gør forårsløg i stand og snit dem fint.

  • 6

    Rør skyr med salt, peber, citron og klippede dildspidser. Smag til.

  • 7

    Rør pasta, kylling, ost, peber, agurk og forårsløg i cremen.

     

  • {{recipeDoneText}} Pastasalat med kylling, ost, peberfrugter og dildcreme

Opskriften er udviklet af