Hjemmelavet knækbrød (glutenfrie)

Knækbrød er både godt til morgenmaden, madpakken eller som snack om eftermiddagen. Denne udgave er lavet med lækre frø, og så er den glutenfri.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn. 
  • 2 Bland alle de tørre ingredienser. Miks derefter med tahin og kogende vand med en elpisker. 
  • 3 Lad dejen hvile i 5 minutter, inden den fordeles på en bageplade beklædt med bagepapir. Brug en kniv til at skære dejen i firkanter af 5 x 10 cm.
  • 4 Bag i ca. 40 minutter, eller til kanten bliver gylden. Knækbrødene vil blive sprøde, når de køler af, så pas på med at bage dem for længe.
  • 5 Lad knækbrødene køle helt af, før de tages af bagepladen. 
  • 6 Knækbrødene holder sig en uge i en lufttæt beholder – hvis de altså ikke bliver spist i løbet af ganske få dage!
  • {{recipeDoneText}} Hjemmelavet knækbrød (glutenfrie)

Tip

Kernerne og frøene kan snildt skiftes ud, med det du har i køkkenskabene.

Opskriften er udviklet af