Hot oksekødssalat med mango og agurk
Salaten er skøn, nem aftensmad med masser af smag!
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Rør limesaft med chili og sukker. Steg bøfferne i lidt olie på en varm pande. De skal have et par minutter på hver side.
  • 2 Skær mangokødet fri fra stenen, Skær skrællen af og skær kødet i tern. Flæk agurken, skrab kødet ud med en teske og skær agurken i både.
  • 3 Skær kødet i strimler og vend kød, mango, agurk og koriander med dressingen. Anret salaten toppet med peanuts og servér straks med kogte ris til.
  • Så er det spisetid! Hot oksekødssalat med mango og agurk

Tip

Har du rester af salaten, er den fantastisk i madpakken.

Opskriften er udviklet af