Hot oksekødssalat med mango og agurk

Hot oksekødssalat med mango og agurk

Salaten er skøn, nem aftensmad med masser af smag!
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Rør limesaft med chili og sukker. 

  • 2

    Steg bøfferne i lidt olie på en varm pande. De skal have et par minutter på hver side.

     

  • 3

    Skær mangokødet fri fra stenen, Skær skrællen af og skær kødet i tern.

  • 4

    Flæk agurken, skrab kødet ud med en teske og skær agurken i både.

     

  • 5

    Skær kødet i strimler og vend kød, mango, agurk og koriander med dressingen.

  • 6

    Anret salaten toppet med peanuts og servér straks med kogte ris til.

  • {{recipeDoneText}} Hot oksekødssalat med mango og agurk

Tip

Har du rester af salaten, er den fantastisk i madpakken.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier