Pastasalat med æbler, figner, frisk spinat og kylling

Pastasalat med æbler, figner, frisk spinat og kylling

Bland en lækker salat til aftensmad. Hvis du laver en stor portion har du også mad til madpakken. Opskriften er til to børn og to voksne.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Hæld olie på en stegepande
  • 2 Sæt stegepanden på blusset og varm op
  • 3 Dup kylling med køkkenrulle og kom kylling på panden
  • 4 Steg kylling på begge sider til det er gennemstegt og gyldent
  • 5 Lad kyllingen køle af og pluk kødet i strimler
  • 6 Vask spinaten grundigt og lad den dryppe af i en sigte eller slyng den i en salatslynge
  • 7 Skær salaten i strimler
  • 8 Skyl æblerne, fjern kernehus og skær æblerne i både
  • 9 Skyl fignerne og del dem i kvarte
  • 10 Riv skallen af citron på den fine side af rivejernet
  • 11 Kom vand i en stor gryde
  • 12 Bring vandet i kog og kom pastaen i
  • 13 Kog pastaen efter anvisningen på emballagen
  • 14 Lad pastaen dryppe af
  • 15 Kom pastaen i en skål og bland med æbler, figner, frisk spinat, citronskal, saften af en citron og olivenolie
  • 16

    Servering:

    Fordel salaten i fire dybe tallerkener, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Pastasalat med æbler, figner, frisk spinat og kylling

Opskriften er udviklet af