Mini pizzaer med oksekød og tomat

Sådan gør du

  • 1 Opløs gæren i det lunkne vand.
  • 2 Tilsæt olivenolie, oregano og salt.
  • 3 Tilsæt først durummel lidt ad gangen under kraftig omrøring.
  • 4 Lad dejen hvile ca. 15 min.
  • 5 Tilsæt hvedemel lidt efter lidt under omrøring til dejen er lind og let klistret.
  • 6 Lad dejen hæve ca. 30 min. et lunt sted og ælt den igennem.
  • 7 Hæv yderligere i 20 min.
  • 8 Hak løg og hvidløg og rist løgene i olivenolie på en pande.
  • 9 Tilsæt oksekødet og rist det godt igennem.
  • 10 Tilsæt tomatpuré og flåede tomater og lad kødsaucen koge lidt ind.
  • 11 Krydr med salt og peber.
  • 12 Del dejen i 4 lige store stykker og rul dem ud i 5 mm tykkelse.
  • 13 Læg pizzabundene på bageplader og fordel fyldet på.
  • 14 Riv parmesanosten og drys både parmesan og mozzarella over pizzaerne.
  • 15 Drys oregano over til sidst.
  • 16 Bag dem midt i en forvarmet ovn ved 225° i 10-15 min. Server pizzaerne helt varme med blandet salat til.
  • {{recipeDoneText}} Mini pizzaer med oksekød og tomat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier