Hjemmelavet müslibar

Den perfekte snack til skoletasken, til morgenmaden på farten, til et mellemmåltid i læsesalen eller til den lille sult derhjemme. Müslibarer er både nemme og hurtige at lave selv, og er et perfekt ”ryd køkkenskabene”-projekt, hvor alle slags nødder, kerner, tørrede frugter osv. kan bruges.

Sådan gør du

  • 1 Forvarm ovnen til 130 °C og beklæd en bageform (23×33 eller en halv bradepande) med bagepapir. 
  • 2 Opvarm den kondenserede mælk på en pande ved svag varme og stil den til siden. 
  • 3 Hæld kokosmel, pistaciekerner og müsliblanding i en skål og bland det hurtigt. Tilsæt den kondenserede mælk og rør rundt. Hak chokoladen groft, hæld det i skålen og rør rundt. 
  • 4 Fordel blandingen i bageformen og pres det godt sammen. Sæt bageformen i ovnen og bag müslien i 1 time eller indtil müslien bliver gyldenbrun. 
  • 5 Efter bagning tages bagepladen ud af ovnen og müslien får lov at afkøle i 15 minutter. Skær derefter barerne ud i ca. 10 rektangler. Smelt evt. overskydende chokolade og dekorer de færdige müslibarer med chokoladestriber.
  • {{recipeDoneText}} Hjemmelavet müslibar

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter