Cookies med chokolade, banan og peanutbutter

Emma Martiny
Disse herlige cookies kan bikses sammen i et snuptag. De indeholder kun ganske få ingredienser – alle nogle, man som regel har på lager – og så er de så sunde, at man sagtens kan hapse en til morgenmaden.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 150 grader.
  • 2 Blend eller mos bananerne sammen med ahornsirup, kokosolie og peanutbutter, til der ikke er nogen klumper, og hæld det så over i en skål. 
  • 3 Hak chokoladen groft, tilsæt det til skålen sammen med grov- og finvalsede havregryn og salt. Bland det hele godt sammen. Smag på dejen, hvis den ikke er sød nok, kan du tilsætte en ekstra spsk sirup. 
  • 4 Beklæd en bageplade med bagepapir, og form cookies af dejen med fingrene ved at tage en lille håndfuld fra skålen og trykke den flad på bagepladen. Dejen skal være lidt klistret, men er den helt umulig at have med at gøre, kan du tilsætte ekstra havregryn. 
  • 5 Sæt dine cookies i ovnen i cirka 30 minutter, indtil de er helt gyldne og sprøde i bunden. Opbevar dem i en lufttæt beholder på køkkenbordet.
  • {{recipeDoneText}} Cookies med chokolade, banan og peanutbutter

Opskriften er udviklet af