Skyrboller med spelt
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 37 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 174 kcal
  • Fedtenergi 9 %
  • 1

    Beskrivelse

    Rør gæren ud i lunt vand, ikke over 32 grader, hvilket vil ødelægge gærcellernes evne. 

  • 2

    Rør juice, skyr, olie og honning i væden.

  • 3

    Bland salt med mel og rør nu, gerne i røremaskine, til en ensartet dej. 

  • 4

    Lad dejen hæve lunt under et klæde i 30 min.

  • 5

    Form boller og stil dem på en bageplade med bagepapir. Lad dejen hæve yderligere lunt under et klæde i 15 min. 

  • 6

    Bagning

    Tænd ovnen på 200 grader og bag bollerne i 15 min.

  • Så er det spisetid! Skyrboller med spelt

Opskriften er udviklet af