Pølsehorn med masser af smag! Bag en stor portion og frys ned. Så har du altid et nemt og mættende måltid ved hånden. Dejen kan du også bruge til pizzasnegle og pizza.

Sådan gør du

  • 1 Dejen hæver i 45 minutter og deles i to. Hvert stykke rulles til en rektangel på 15 cm gange 60 cm.
  • 2 Skær hvert stykke dej i 11-12 trekanter. Bland sennep og mayonnaise i en skål. Del pølserne i tre dele.
  • 3 Kom lidt mayonnaise på den brede ende af dejen. Læg en pølse på og rul trekanten sammen fra den brede ende.
  • 4 Læg dejenden nedad på bradepanden. Lad hornene efterhæve 20-30 min. Sæt varmluftovnen på 190 grader.
  • 5 Pensl hornene med æg og drys dem med nigellafrø. Bag pølsehornene gyldne i ca. 15 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Pølsehorn

Opskriften er udviklet af