Frokostboller med squash

Yderst lækre og saftige boller – brug dem til fx sandwich, burgere eller som tilbehør til suppe.

Sådan gør du

  • 1 Vask squashen, skær enderne væk, og riv den fint.
  • 2 Pres væden ud med hænderne.
  • 3 Opløs gæren i lidt af mælken.
  • 4 Hæld resten af mælken, olie, salt og revet squash i.
  • 5 Ælt mel i, til dejen føles glat og slipper skålen.
  • 6 Lad dejen hæve tildækket med husholdningsfilm på et lunt sted i 45 minutter.
  • 7 Ælt dejen igennem og form den til 12 lige store flade boller.
  • 8 Lad dem hæve i 30 minutter.
  • 9 Bag bollerne ved 200 grader i 15-17 minutter.
  • 10 Egner sig godt til frysning.
  • {{recipeDoneText}} Frokostboller med squash

Opskriften er udviklet af