Energiinformation

  • Protein 10.6 g.
  • Kulhydrater 32.3 g.
  • Fedt 7.3 g.
  • Energifor./ pers 234 kcal
  • Fedtenergi 37 %

Sådan gør du

  • 1 Blend dåsetomaterne med tomatpuré, olivenolie og smag til med salt og peber.
  • 2 Rul dejen ud og beklæd nu dejen ¾ op, så den sidste ¼ er ren og uden fyld, først med skinke, så med tomatsauce, så med ost og til sidst med basilikum.
  • 3 Gør en bageplade klar med bagepapir. Tænd ovnen på 200 grader.
  • 4 Rul nu stramt og skær to skiver, som stilles op på pladen. Når ovnen er klar, stilles pizzasneglene i ovnen i 15 minutter.  
  • {{recipeDoneText}} Nemme pizzasnegle

Tip

Nogle kan faktisk ikke lide basilikum i sneglene, man kan udelade det og vælge at pylte sneglene med det efter de er bagte. Men de hører til tomatsmagen. Tomat og basilikum er de beste venner.

Opskriften er udviklet af