Kartoffel-kikærtefrikadeller med sesam (Lise Faurschou Hastrup)

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Blend de kogte kartofler.
  • 2 Mos dem med kikærter, mel og kværnede sesamfrø. Smag til med salt og karry.
  • 3 Smør en bradepande med kokosolie. Form frikadellefarsen med olie på fingrene til små frikadeller. Vend dem i sesamfrø. De fylder omtrent en bradepande.
  • 4 Bag ved 250 grader og vend, når de er gyldne og sprøde på undersiden.
  • Så er det spisetid! Kartoffel-kikærtefrikadeller med sesam (Lise Faurschou Hastrup)

Tip

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Lise Faurschou Hastrup. Foto: www.nilshenrik.dk

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier