Minipizza med spinat & pølse

Små, skønne pizzaer med masser af smag. Prøv dem med forskellige toppinger. Pizzaerne kan sagtens fryses, så er der altid lidt nemt til madpakken på lager.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 235 grader eller 220°C varmluft.
  • 2 Drys bordet med durummel og vend dejen ud her på. Skær dejen i 6-8 lige store stykker. Form dejen til boller, og rul herefter hver bolle ud til de har en tykkelse på cirka ½-1 cm.
  • 3 Rør tomatpure og rød pesto sammen i en skål, og fordel herefter på alle pizzaerne. Drys så med revet ost.
  • 4 Varm olien på en pande, og steg spinat og hvidløg i 2 minutter, til blandingen falder sammen. Smag til med salt og fordel salami samt spinat og hvidløgsblandingen på pizzaerne.
  • 5 Bag pizzaerne i ca.10min. til de er gyldne og sprøde.
  • {{recipeDoneText}} Minipizza med spinat & pølse

Tip

Brug chorizo, bacon eller god skinke i stedet for fennikelpølse.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier