Kylling-bacon sandwich

Energiinformation

  • Protein 13 g.
  • Kulhydrater 19 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 782 kcal
  • Fedtenergi 31 %

Sådan gør du

  • 1

    Lun eller bag brødet. Lad det afkøle og skær det over på langs. 

  • 2

    Steg bacon i ovnen ved 200 grader i ca. 7 min. – til det er gyldent. Læg det til afkøling på fedtsugende papir. 

  • 3

    Steg kyllingefileten på en slip-let pande i olivenolie og smør, krydr den under stegningen med salt og peber. Steg den først gylden på begge sider, skru ned for varmen og steg den færdig ved middelvarme, ca. 5 min. på begge sider. Lad den afkøle – og skær den i tynde, skrå skiver. 

  • 4

    Rør dressingen og smag den til. 

  • 5

    Anretning

    Smør brødbund og – låg med dressing. Læg salat på bunden, tomat, kylling, bacon og læg låget på.

  • {{recipeDoneText}} Kylling-bacon sandwich

Opskriften er udviklet af