Boghvedesalat med granatæble og knasende mandler

Sådan gør du

  • 1 Skyl boghveden og kog den mør i usaltet vand i ca. 15 minutter.
  • 2 Dræn vandet fra, og vend 1 tsk havsalt i mens boghveden er varm.
  • 3 Skær squash i tern og vend dem med olie, salt og peber, og fordel ternene på en bageplade eller i et ildfast fad. Bag dem ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.
  • 4 Kom boghveden i en stor skål og tilsæt de bagte squashtern.  
  • 5 Rengør forårsløg grundigt og skær dem i tynde skiver eller strimler og kom dem i salaten sammen med halve cherrytomater.
  • 6

    Dressing

    Pisk ingredienserne til dressingen godt sammen og smag den til. Vend dressingen i salaten.  
  • 7

    Servering

    Frigør kernerne fra granatæblet. Drys de smukke kerner over salaten sammen med hele eller grofthakkede mandler og smuldr til sidst feta henover.  
  • {{recipeDoneText}} Boghvedesalat med granatæble og knasende mandler

Tip

Har du rester tilbage fra salaten, så opbevar den i en tætsluttende boks i køleskabet og brug den i madpakken dagen efter.

Opskriften er udviklet af