Nudler to-go med grøntsager

Jeg kan godt lide at planlægge mine frokostmåltider, især hvis jeg ved, at jeg har meget travlt eller på farten i løbet af en uge. De her to-go glas med nudler er ret fantastiske, hvis jeg selv skal sige det - man kan nemlig selv komme en masse grøntsager og krydderier i, så den bliver lige som man vil have den - og når man skal spise, så hælder man blot noget kogende vand over, venter et par minutter og voila, så har man et sundt måltid på farten. Husk chili!

Sådan gør du

  • 1 Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Dræn dem og kom nudler i bunden af glaset. Køl af. 
  • 2 I en anden skål blandes sauce; Soja, sriracha og miso. Når nudlerne er kolde hældes miso-blandingen over nudlerne. 
  • 3 Riv shitakesvampe og grønkål i mindre stykker i glasset. Tilsæt snittede gulerødder, bønnespirer, den tørrede koriander og finthakkede forårsløg i. 
  • 4 Tag med på arbejde eller tur. Lige inden servering overhældes glasset med kogende vand, luk glasset et par minutter og server.
  • {{recipeDoneText}} Nudler to-go med grøntsager

Opskriften er udviklet af