Wraps med skinke og melon

Energiinformation

  • Protein 5.1 g
  • Fedt 2.9 g
  • Fedtenergi 20 %
  • Kulhydrater 21.1 g.
  • Energifor./ pers 128 kcal

Sådan gør du

  • 1 Læg de to tortillas fladt på bordet. Bred skinken ud på ¾ af tortillas’en (pandekagen).
  • 2 Skyl agurken og skær top og bund af. Skær nu i tynde skiver med en tyndskræller/kartoffelskræller og læg agurkskiverne over skinken.
  • 3 Del melonen og fjern kernerne med en ske. Skær skallen af. Og skær melonkødet igen med tyndskrælleren/kartoffelskrælleren og læg det over agurken. Fyldet skal alt sammen kun fylde ¾ af pandekagen.
  • 4 Rul nu pandekagen stramt og skær den over på midten. Skær det agurk og melon, der er til overs i tern og kom det i en skål og spis det ved siden af som en snack til wrap’en.
  • {{recipeDoneText}} Wraps med skinke og melon

Opskriften er udviklet af