Pizzaklappere med parmaskinke og mozzarella

Claus Holms pizzaklappere med parmaskinke, mozzarella og friske tomater er skønne til picnic i solen eller turen på stranden med hele familien. 

Sådan gør du

  • 1 Del pizzadejen i det antal stykker du ønsker. Der er beregnet et halvt stykke pizzadej pr. person i opskriften. Krydr med salt og grill på grillen i 5-7 minutter. Du kan også varme dejen i ovnen, til den er sprød. 
  • 2 Når dejen er færdig, smøres overfladen med salsa. 
  • 3 Derefter lægges hjertesalat på pizzaen. 
  • 4 Fyld nu pizzaen med parmaskinke, skiver af bøffelmozzarella, tomat og forårsløg. 
  • 5 Krydr med salt og peber og klap nu pizzaen sammen til en pizzaklapper. 
  • 6 Pak pizzaklapperen ind i bagepapir eller andet papir, der gør det nemt at medbringe og spise klapperen på stranden eller picnicturen. 
  • {{recipeDoneText}} Pizzaklappere med parmaskinke og mozzarella

Opskriften er udviklet af