Pita med tun, majs og krydderurtecreme

Energiinformation

  • Protein 9 g.
  • Kulhydrater 14 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 546 kcal
  • Fedtenergi 26 %

Sådan gør du

  • 1 Fjern blade og trevler fra majskolberne. Kog dem i letsaltet vand i 7 minutter. Skær derefter majskornene fra kolberne, oppefra og ned.
  • 2 Læg tunen i en sigte.
  • 3 Hak krydderurterne fint og rør disse med mayonnaise, skyr og citronsaft. Smag til med salt og peber.
  • 4 Lun brødene i ovnen, efter emballagens anvisning.
  • 5 Snit salaten.
  • 6 Fyld de lune brød med salat, tun, majs og creme.  
  • {{recipeDoneText}} Pita med tun, majs og krydderurtecreme

Opskriften er udviklet af