
Med grønkål i din pastasalat får du en ret, som er fuld af sunde vitaminer. Nyd den grønne kål i denne simple og lækre pastasalat. Opskriften er lavet til 2 voksne og 2 børn.
Ingredienser
Sådan gør du
Sådan gør du
- 1 Vask hænder
- 2 Vej 160 g fuldkornspasta af
- 3 Bring en gryde med vand i kog
- 4 Hæld pastaen i vandet, når vandet koger. Kog til pastaen er al dente
- 5 Hæld vandet fra pastaen, og lad pastaen køle af
- 6 Skyl porren grundigt, og skær den i meget tynde skiver
- 7 Skyl persillen, og hak den fint
- 8 Læg hasselnødderne på en tør, kold stegepande
- 9 Tænd for blusset, og rist nødderne, til de er gyldne
- 10 Lad nødderne køle af, og hak dem groft
- 11 Rip grønkålen, og blancher den i 10 sekunder
- 12 Hak grønkålen
- 13 Bland eddike og olie
- 14 Hæld olie-eddikedressingen over pasta, porre, persille og grønkål
- 15 Drys hasselnødderne over salaten
-
16
Servering:
Del salaten i fire: 20 procent til hvert barn og 30 procent til hver voksen. Server med ristet rugbrød, en skive til hver. -
{{recipeDoneText}}