Pastasalat med porre, græskarkerner og grønkål

Pastasalat med porre, græskarkerner og grønkål

Med grønkål i din pastasalat får du en ret, som er fuld af sunde vitaminer. Nyd den grønne kål i denne simple og lækre pastasalat. Opskriften er lavet til 2 voksne og 2 børn.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Vej 160 g fuldkornspasta af
  • 3 Bring en gryde med vand i kog
  • 4 Hæld pastaen i vandet, når vandet koger. Kog til pastaen er al dente
  • 5 Hæld vandet fra pastaen, og lad pastaen køle af
  • 6 Skyl porren grundigt, og skær den i meget tynde skiver
  • 7 Skyl persillen, og hak den fint
  • 8 Læg hasselnødderne på en tør, kold stegepande
  • 9 Tænd for blusset, og rist nødderne, til de er gyldne
  • 10 Lad nødderne køle af, og hak dem groft
  • 11 Rip grønkålen, og blancher den i 10 sekunder
  • 12 Hak grønkålen
  • 13 Bland eddike og olie
  • 14 Hæld olie-eddikedressingen over pasta, porre, persille og grønkål
  • 15 Drys hasselnødderne over salaten
  • 16

    Servering:

    Del salaten i fire: 20 procent til hvert barn og 30 procent til hver voksen. Server med ristet rugbrød, en skive til hver.
  • {{recipeDoneText}} Pastasalat med porre, græskarkerner og grønkål

Tip

I stedet for fuldkornspasta, kan du bruge fuldkornsnudler. Du kan bruge en anden kål end grønkål. Hvidkål smager for eksempel dejligt.

Opskriften er udviklet af