Tema

Frokost

Kold eller lun? Salat eller rugbrød med pålæg? De fleste har en holdning til, hvordan de foretrækker deres frokost.

Den klassiske frokost

De fleste af os, er nok vant til at spise rugbrødsmadder til frokost, og det er der intet galt i. Rugbrød med pålæg kan være fantastisk lækkert ‒ det er bare en god idé, at huske lidt variation. Du kan prøve noget nyt pålæg, pynte madderne lidt ekstra, eller købe et lidt anderledes brød.

Variation i madpakken

Hvis du gerne vil have lidt adspredelse fra rugbrøddet, er der mange muligheder. Det kan være en skøn, mættende salat, en dejlig wrap eller måske rester fra gårsdagens aftensmad. Du kan finde inspiration til fyldige salater, blandt opskrifterne herunder.

Weekendens frokoster

I weekenden har vi ofte lidt ekstra tid og lyst til at kræse om frokosten ‒ især hvis vi har frokostgæster. Derfor kan du også finde skønne frokostanretninger i denne samling af opskrifter.  

Hvad end du skal sammensætte en lækker frokostmenu til dine gæster eller du bare mangler inspiration til en simpel frokost en helt almindelig hverdag, så er du landet det rette sted. Vi har nemlig samlet en række opskrifter på retter, der alle egner sig godt til frokost. 

Så skal du bare vælge det, du har mest lyst til at smage!