Wraps med grillet halloumi, mango og chiliolie

En vegetarisk wrap med masser af knas fra friske grøntsager, letrøget cremet halloumi-ost og et kick fra en chiliolien, der minder om den, man kan dryppe over sin kebab på mellemøstinspirerede restauranter.

Sådan gør du

  • 1 Chiliolien: Bland chiliflager, spidskommen, paprika, sukker og kogende vand i en skål, og lad det trække et par minutter.
  • 2 Tilsæt eddike, tomatpure og olivenolie. Smag til med sukker, eddike og salt, og sæt saucen på køl indtil servering.

  • 3 Skær halloumien i ca. 2 cm tykke skiver.
  • 4 Pensl skiverne med olie, og steg dem gyldne på en MEGET varm pande eller grill.

  • 5 Vend imens mango, rødløg, persille, mynte, pinjekerner og salt sammen med olivenolie og citronsaft til en lækker salat.

  • 6 Server fladbrødene lune rullet omkring en lille håndfuld spæde salatblade, skiver af stegt halluomi, mangosalaten, og dryp med chiliolie.

  • {{recipeDoneText}} Wraps med grillet halloumi, mango og chiliolie

Tip

Lav dine wraps med stegt/grillet kylling i stedet for halloumi.

 Brug frisk melon eller faste nektariner i stedet for mango.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier